Kom lekker buitenspelen. Wordt een echte Alpha Ranger!

 

Ook in 2017 kunnen kinderen van 4 -12 jaar weer GRATIS meedoen aan leuke activiteiten. Brouw een soepje van brandnetels, ga mee op ontdekkingsreis of onderzoek de sloot om te zien wat er allemaal in leeft. Kom je ook? Meld je dan nu aan met het inschrijfformulier!

Meedoen aan de activiteiten is op eigen risico.

 

 

Waar en wanneer?

Herfst, herfst, herfst op 1 oktober van 14.00 - 16.00 uur, Proeftuin van Holland Boskoop

Kom op een actieve manier in contact met de natuur op 19 oktober van 10.00 - 11.30 bij het Gouwe Bos in Boskoop

Natuur avontuur en ontdekkingen op 23 oktober van 14.00 - 16.00 uur, IVN Alphen aan den Rijn

 

 

Wat ga je doen?

 

 

Herfst, herfst, wat heb je te ...

Dit versje ken je misschien wel, natuurlijk weten we niet hoe de zomer en de herfst gaan verlopen, maar we hebben wel plannen om weer een buitenmiddag te organiseren.  Kom je ook op 1 oktober naar de Proeftuin van Holland?

meer informatie

 

 

Natuursprong

Met Natuursprong kom je op een actieve manier in contact met de natuur, en wordt je met speelse werkvormen uitgedaagd om te bewegen, samen te werken en grenzen te verleggen. Plezier staat voorop en vies worden mag. Dus trek kleren aan die vies mogen worden en sluit gezellig aan!

meer informatie

 

 

Natuur avonturen en ontdekkingen

Heb je al eens goed om je heen gekeken als je in een bos loopt? Wat zie je, wat ruik je, wat voel je en hoor je dan allemaal? En misschien kunnen wij ook nog wel wat proeven. Tenslotte groeien de hazelnoten dan volop. En kan je echt in die ene boom klimmen, ook al is deze hoog? Of over die grote stam lopen.

meer informatie

 

 

Aanmelden

 

Vul het aanmeldformulier volledig in om je aan te melden.