Periode en Locatie

Zondag 23 oktober

14.00 - 16.00 uur

Kinderen 4-12 jaar

IVN Alphen aan den Rijn

Burg. Bruins Slotsingel 15

Alphen aan den Rijn

 

TERUG NAAR DE AGENDA

Natuuravonturen

 

Heb je al eens goed om je heen gekeken als je in een bos loopt? Wat zie je, wat ruik je, wat voel je en hoor je dan allemaal? En misschien kunnen wij ook nog wel wat proeven. Tenslotte groeien de hazelnoten dan volop. En kan je echt in die ene boom klimmen, ook al is deze hoog? Of over die grote stam lopen.

 

We gaan op pad met kijkers, spiegeltjes, zoekkaarten en insectenpotjes. En heb je al eens een buizerdnest gezien? Of die prachtige zadelpaddenstoelen? Je komt gewoon ogen en oren te kort. En op de terugweg zoek je die mooie stok om je marshmallow of broodje aan te gaan verwarmen.

 

Op zondagmiddag 23 oktober zijn kinderen van 4 - 12 jaar van harte welkom bij het IVN Alphen aan den Rijn, bezoekerscentrum De Veenweiden, Burg. Bruins Slotsingel 15 te Alphen aan den Rijn (gewoon even doorlopen langs de kinderboerderij). Jonge kinderen zijn van harte welkom, maar dan verwachten wij wel dat de ouders erbij blijven). We gaan telkens in groepjes op pad, Zorg voor kleding die warm is, vies mag worden en vooral laarzen. Want niets is leuker dan in de modder te lopen.

 

Aanmelden verplicht, schrijf je hier in.